ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κωνσταντίνος Γκιουζέλης: 123.840 μέτρα για καλό σκοπό!
02. 05. 2022

Περισσότερα από 120 χιλιόμετρα έτρεξε σε 24 ώρες εκπροσωπώντας την Αμερικανική Γεωργική Σχολή ο συντονιστής του οικοτροφείου του δευτεροβάθμιου προγράμματος, Κωνσταντίνος Γκιουζέλης. Το εγχείρημα στήριξε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εφόρων της ΑΓΣ William J. Bennington, ο οποίος θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή ανοικτού γυμναστηρίου στον αύλειο χώρο του οικοτροφείου.

Το επίτευγμά του έγινε στο πλαίσιο της «Γιορτής του Αθλητισμού-Δημήτρης Κρυστάλλης», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου και τελούσε υπό την αιγίδα του τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του ΑΠΘ. Από τις 11:00 του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος Γκιουζέλης έτρεξε 123.840 μέτρα και κατετάγη έκτος. Σε 24 ώρες διένυσε 172 φορές την περίμετρο του Καυταντζογλείου! Συμπαραστάτης, καθοδηγητής και προπονητής του ήταν ο Κωνσταντίνος Δόλλας, ο οποίος συμμετείχε και αυτός στη «Γιορτή του Αθλητισμού», διανύοντας απόσταση 121.680 μέτρων.

Στόχος του Κωνσταντίνου για την επόμενη χρονιά είναι η συμμετοχή σε τρεις (!) μαραθωνίους και στον «Αγώνα υπεραπόστασης διάρκειας 24 ωρών», πάντα με γνώμονα τη συγκέντρωση δωρεών για την ΑΓΣ. 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!