ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Νέα διπλή συσκευασία για το παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος της ΑΓΣ
07. 10. 2020

Σε νέα, «φρέσκια» και «μοντέρνα» συσκευασία και μάλιστα… εις διπλούν, διατίθεται πλέον το παραδοσιακό γιαούρτι του Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Πριν λίγες μέρες, έκανε «πρεμιέρα» στα ράφια των ψυγείων του σούπερ μάρκετ αλλά και στο Πρατήριο Προϊόντων εντός της ΑΓΣ. Η νέα συσκευασία, σε μορφή διπλέτας, εξακολουθεί να περιέχει στο εσωτερικό της ένα γιαούρτι πλήρες, με μεστή αλλά ελαφριά γεύση, το οποίο αποτελεί προϊόν του Εκπαιδευτικού Αγροκτήματος. Οι μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές επικεντρώθηκαν στην εξωτερική μορφή της συσκευασίας, όπου πλέον αναγράφονται νέα στοιχεία, όπως οι non-GMO ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται στη διατροφή των αγελάδων για την παραγωγή του γάλακτος ΑΓΣ, από το οποίο παράγεται το γιαούρτι. Επίσης, γίνεται αναφορά του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του ιδρύματος καθώς και ότι τα έσοδα προορίζονται για το πρόγραμμα υποτροφιών της ΑΓΣ και του Perrotis College. Σχεδιαστικά, η νέα sleeve συσκευασία περιέχει πιο καθαρή αποτύπωση των επιμέρους στοιχείων/χρωμάτων στο κύπελλο χάρη στη νέα τεχνοτροπία εκτύπωσης αλλά και στη μεγαλύτερη διαθέσιμη επιφάνεια για προβολή του προϊόντος.

Νέα διπλή συσκευασία για το παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος της ΑΓΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!