ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Ειδικά Προγράμματα   /   Οργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων στο Αγρόκτημα
Ειδικά Προγράμματα
Οργάνωση Εταιρικών Εκδηλώσεων στο Αγρόκτημα
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε εταιρείες ή οργανισμούς που θέλουν να προσφέρουν στο προσωπικό τους ή σε ειδικές ομάδες καλεσμένων τους μία ξεχωριστή θεματική εκδήλωση προσκαλώντας τους να συμμετέχουν, ως αυτόνομη ομάδα, σε βιωματικές δραστηριότητες στο καταπράσινο και ασφαλές εκπαιδευτικό μας αγρόκτημα και στις εγκαταστάσεις του, με την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων στελεχών μας.
 
Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα που ταιριάζει στην ομάδα των καλεσμένων σας. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα ετοιμασίας γεύματος ή ελαφρύ μπουφέ από το τμήμα επισιτισμού της Σχολής. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ένα μεγάλο κατάλογο προτάσεων. Οι εκδηλώσεις οργανώνονται σε πρωινά Σαββάτου ή Κυριακής και απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά 5-12 ετών.
 
Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την οργάνωση της δικής σας ξεχωριστής εκδήλωσης, όπως άλλωστε και άλλοι μεγάλοι οργανισμοί (Alphabank, Mondelez, Interamerican, Diageo, Pharmathen κ.ά.).
 
                                                         
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!