ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ   /   Εκκλησία
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ
Εκκλησία

Το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θεμελιώθηκε στις 26 Αυγούστου 1952 παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Παντελεήμονα Α’ και εγκαινιάστηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1955. Κτίστηκε από μαθητές και υπαλλήλους της Σχολής και υπό την επίβλεψη του Charlie House. Έως ότου χτιστεί το παρεκκλήσι οι μαθητές, οι κάτοικοι και το προσωπικό εκκλησιάζονταν στο Princeton Hall.

Ο πρωταρχικός σκοπός της χρήσης της εκκλησίας είναι η κάλυψη των αναγκών των μαθητών, των σπουδαστών, του προσωπικού και της κοινότητας των κατοίκων της Σχολής.

Γάμοι και βαπτίσεις

Η Σχολή δίνει το δικαίωμα χρήσης της εκκλησίας και σε άτομα της ευρύτερης κοινότητας της Σχολής, που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα θρησκευτικά μυστήρια (γάμο – βάπτιση) τόσο των ίδιων όσο και των κοντινών συγγενών τους.

Σ’ αυτή την ευρύτερη κοινότητα της Σχολής ανήκουν: οι απόφοιτοι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου Φίλων και των υπολοίπων ομάδων εθελοντικής εργασίας της Σχολής, τα μέλη του προσωπικού και οι δωρητές. Σε όλα τα παραπάνω άτομα δίνεται το δικαίωμα χρήσης της εκκλησίας της Σχολής σύμφωνα με τον κανονισμό που μπορείτε να δείτε εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!