ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ομιλία του Life/Relationship Coach Νικόλα Ουρανού για την ατομική αυτοβελτίωση των νέων
19. 12. 2022

Η αυτοβελτίωση των νέων ήταν το αντικείμενο των διαλέξεων που έδωσε στους σπουδαστές του Perrotis College, τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Χασιώτη και τους μαθητές του Επαγγελματικού και του Γενικού Λυκείου, ο Life & Relationship Coach, καθηγητής, διευθυντής του προγράμματος Relationship Coaching και βασικός Mentor στο πρόγραμμα Mentoring, στην Global Academy of Coaching, Νικόλας Ουρανός.

Οι ομιλίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών/σπουδαστών, οι οποίοι συζήτησαν εκτενώς το θέμα. Η παρουσία του κ. Ουρανού είναι συνδεδεμένη με το Youth Leadership Program που υλοποιείται στη Σχολή και σκοπό έχει να δώσει στους μαθητές και τους σπουδαστές τη δυνατότητα να αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες, αρχικά μέσα από τη ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό αλλά και εν γένει μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Η διεύρυνση των αθλητικών δραστηριοτήτων για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης στην είναι το πρώτο στάδιο εφαρμογής του προγράμματος. Πραγματοποιείται μέσα από τη συμμετοχή των παιδιών σε δραστηριότητες με έμφαση σε θέματα επικοινωνίας, συνεργασίας, αντίληψης της αξίας που έχουν η εξάσκηση και η προετοιμασία και σε μια σειρά στοιχείων που τελικά θα τους βοηθούν βιωματικά να ολοκληρώνονται σαν προσωπικότητες και να μπορούν με αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής. Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοπορία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που όλα τα χρόνια προσφέρει με ποικίλους τρόπους καινοτομίες στην εκπαίδευση των νέων.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!