ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Σχολή στο γάλα!
23. 09. 2019

Τη νέα digital καμπάνια για το γάλα της «τρέχει» η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Με τον γενικότερο τίτλο «Σχολή στο γάλα» - ο οποίος μετουσιώνει σε τρεις λέξεις όλη την αυθεντία, την ιστορικότητα, την τεχνογνωσία αλλά και την διασύνδεση του γάλακτος με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της ΑΓΣ - η διαφημιστική καμπάνια έκανε από την αρχή μεγάλη αίσθηση. Όλα τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι μαθητές, γονείς, εργαζόμενοι και στελέχη του ιδρύματος, τα οποία με χαρά ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση να συμμετέχουν στην καμπάνια.

Η ιστορία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής είναι συνδεδεμένη με το γάλα. Ήταν η πρώτη που διέθεσε φρέσκο παστεριωμένο γάλα στην ελληνική αγορά το 1935. Πλέον, το γάλα της διατίθεται πλήρες και με χαμηλά λιπαρά, έχει διάρκειας ζωής επτά ημέρες και παράγεται από το μοναδικό κοπάδι αγελάδων φυλής Holstein-Friesian (αμερικανικού παραγωγικού τύπου), το οποίο ανήκει στο 12% των καλύτερων κοπαδιών παγκοσμίως! Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στη διατροφή του κοπαδιού είναι 100% πιστοποιημένες GMO FREE και ιδιοπαραγόμενες, με τον αραβόσιτο να αποτελεί τη βασική τροφή τους. Στην καλλιέργειά του - η οποία πραγματοποιείται στην ΑΓΣ και στο Αγρόκτημα Καινοτομίας και Γεωργικής Παραγωγής Ζάννας - εφαρμόζονται μέθοδοι Γεωργίας Ακριβείας και το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας Agro 2.1-2.2.

Το γάλα της ΑΓΣ είναι μοναδικό χάρη στην πλούσια γεύση του, τα διαιτητικά του χαρακτηριστικά και την ιχνηλασιμότητα που ανατρέχει στο κοπάδι, καθώς και στις ιδιοπαραγόμενες ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται για τη διατροφή του. Το γάλα των δύο καθημερινών αρμεγμάτων συλλέγεται και ψύχεται σε ειδική δεξαμενή στους 4 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να οδηγηθεί προς επεξεργασία στο γαλακτοκομείο. Η επεξεργασία περιλαμβάνει παστερίωση για 15 δευτερόλεπτα στους 75 βαθμούς Κελσίου και κατόπιν ψύξη, ώστε να διατηρηθεί η φυσιολογική γεύση και τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, απαλλάσσοντάς το ταυτόχρονα από τις τοξίνες και τους μικροοργανισμούς που είναι βλαβεροί για την υγεία του ανθρώπου. Μετά την παστερίωση, το γάλα εμφιαλώνεται και διατίθεται καθημερινά στην αγορά σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το άρμεγμα. Τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας εφαρμόζονται καθημερινά από όλους τους εργαζόμενους ώστε συγκεκριμένες ενέργειες και διαδικασίες να εξασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της καμπάνιας: www.sxolistogala.gr.

Σχολή στο γάλα!
Σχολή στο γάλα!
Σχολή στο γάλα!
Σχολή στο γάλα!
Σχολή στο γάλα!
Σχολή στο γάλα!
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!