ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή στο 19ο Anatolia College Model United Nations
26. 02. 2024

Συνολικά 13 μαθητές του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στο 19ο Anatolia College Model United Nations, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 16 – 18 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Ντόροθι Χρυσοχοΐδη, είχε προετοιμαστεί εντατικά. Οι έντεκα μαθητές εκπροσώπησαν την Τσεχική Δημοκρατία και την Κολομβία και δύο ήταν πρόεδροι στις επιτροπές. Άσκησαν διπλωματία, διεθνείς σχέσεις, έρευνα, δημόσια ομιλία, κριτική σκέψη και ομαδική εργασία σε μια προσπάθεια να βρουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Η ατζέντα εξέτασε θέματα όπως: Ο ρόλος των αναδυόμενων τεχνολογιών στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, ο αντίκτυπος της τεχνητής νοημοσύνης στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ιδιωτική ζωή, η προώθηση βιώσιμων προτύπων κατανάλωσης και παραγωγής στην Αφρική, καθώς και η ενίσχυση της συνεργασίας στην Ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!