ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους
17. 02. 2023

Δεκάδες κούτες με ανθρωπιστική βοήθεια ήταν η συμβολή της κοινότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στην τιτάνια προσπάθεια ανακούφισης των εκατοντάδων χιλιάδων σεισμόπληκτων της Τουρκίας και της Συρίας.

Σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης, οι εκπαιδευτικές βαθμίδες και η διοίκηση της Σχολής – εμπνεόμενοι από την επιθυμία και διάθεση των μαθητών και σπουδαστών – προχώρησαν στη συγκέντρωση και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης. Στη δράση συμμετείχε και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Πάνες, μωρομάντηλα, παιδικές τροφές, βρεφικό γάλα σε σκόνη, ζεστά ρούχα, πετσέτες, σεντόνια, παπλώματα, κουβέρτες, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής, συγκεντρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και παραδόθηκαν στα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, προκειμένου να μεταφερθούν στις σεισμόπληκτες περιοχές και να ανακουφίσουν – όσο αυτό είναι εφικτό –  τους πληγέντες.

Δείτε εδώ βίντεο από την προετοιμασία των πακέτων από το Δημοτικό σχολείο της ΑΓΣ:

https://www.instagram.com/reel/CosATStIypo/?igshid=MDJmNzVkMjY=

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!