ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στη Μεγάλη Βρετανία μέλη του Universal Skills of Academia του Γυμνασίου Χασιώτη
25. 03. 2024

Με στόχο να ενημερωθούν για τις σπουδές στα βρετανικά πανεπιστήμια και να γνωρίσουν την καθημερινότητα των Βρετανών φοιτητών, μέλη του ομίλου Universal Skills of Academia τους Γυμνασίου Χασιώτη ταξίδεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν και περιηγήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Birmingham, ενώ συμμετείχαν σε ομιλίες τόσο από εργαζόμενους του Outreach Office, όσο και από τον αναπληρωτή καθηγητή των Πολιτικών Επιστημών, Σωτήρη Ζαρταλούδη. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν μαθήματα στο University of Birmingham School και παρουσίασαν το σχολείο και τη χώρα τους στη μαθητική κοινότητα.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το εργοστάσιο σοκολάτας Cadbury, τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Imperial και το γειτονικό National History Museum. Τους μαθητές συνόδευσαν η καθηγήτρια αγγλικών Στέλλα Χυτίρογλου και η φιλόλογος Χριστίνα Γκουντώνα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!