ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή πίτας ΑΓΣ 2023
03. 03. 2023

Για πρώτη φορά μετά την πανδημία, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή έκοψε την βασιλόπιτα για το 2023, παρουσία εκπαιδευτικού, διοικητικού και εργατοτεχνικού προσωπικού.

Η εκδήλωση άρχισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Στη συνέχεια, ο πατέρας Φιλόθεος ευλόγησε την κοπή της βασιλόπιτας, ενώ ο πρόεδρος της ΑΓΣ, Dr. Jeff Lansdale αναφέρθηκε στην αίσθηση της κοινότητας και της οικογένειας που διακατέχει το Ίδρυμα. «Το μακρινό 1904, εννέα παιδιά και τέσσερις ενήλικες άρχισαν αυτό που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Έχουμε πάρει τη σκυτάλη και συνεχίζουμε το έργο τους. Όλοι μας είμαστε κρίκος μίας μεγάλης αλυσίδας που ονομάζεται Αμερικανική Γεωργική Σχολή», είπε απευθυνόμενος προς τα μέλη του προσωπικού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι εργαζόμενοι που εντάχθηκαν στο Ίδρυμα από το 2020 έως και σήμερα. Σε μία συμβολική κίνηση, την πίτα έκοψε ο μαθητής του Λυκείου, Φώτης Κουζιώρτης, ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό για όσα κάνουν για όλους τους μαθητές και σπουδαστές.

Το φλουρί της κεντρικής πίτας βρέθηκε στο κομμάτι του εκπαιδευτικού αγροκτήματος ενώ από ένα φλουρί βρέθηκε στις ατομικές βασιλόπιτες των Jonathan Peter, Άννα Παπακωνσταντίνου, Αφροδίτη Καραμούτα και Μαρία Παρλαπανίδου.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!