ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Λειτουργία Αγροκτήματος και διάθεση προϊόντων
24. 03. 2020

Κανονικά και χωρίς «αναταράξεις» συνεχίζεται η λειτουργία του αγροκτήματος και της διάθεσης των προϊόντων της Σχολής. Παρά τις «αρρυθμίες» που επέφερε ο κορωνοϊός στη γενικότερη λειτουργία της αγοράς και τα μέτρα που ελήφθησαν για τον περιορισμό εξάπλωσής του, το αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συνεχίζει τη λειτουργία του. Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του εξακολουθούν να διατίθενται μέσω των συνεργαζόμενων αλυσίδων σούπερ μάρκετ στην ελληνική αγορά αλλά και στη μικρή λιανική καθώς και από το campus store εντός των εγκαταστάσεων της ΑΓΣ.

Μάλιστα, οι πωλήσεις των προϊόντων καταγράφουν αύξηση, αποδεικνύοντας ότι τις συγκεκριμένες «ιδιαίτερες» στιγμές οι καταναλωτές στρέφονται σε προϊόντα που εμπιστεύονται για την ανώτερη ποιότητά τους. Ειδικότερα σε ότι αφορά το γάλα αυτήν την περίοδο πο πωλήσεις κινούνται στα περυσινά επίπεδα ενώ τα αυγά, το γιαούρτι και το ημίσκληρο τυρί καταγράφουν αύξηση πωλήσεων. Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή συνεχίζει ομαλά την παραγωγή των προϊόντων της, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτες την αγνότητα, τη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητα τους. 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!