ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Νέες υποτροφίες και διαδικτυακή παρουσίαση του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
10. 06. 2021

Πέντε νέες πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων διετούς φοίτησης, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, προκήρυξε το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος υποτροφιών του ιδρύματος και σε συνεργασία με την STAMOULES PRODUCE COMPANY USA, προκήρυξε τρεις υποτροφίες, ενώ οι υπόλοιπες δύο προκηρύχθηκαν με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Δανιηλίδη αποκλειστικά για δύο νεαρές σπουδάστριες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να σταδιοδρομήσουν σε ειδικότητες του αγροδιατροφικού τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου. Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, θα κληθούν σε συνέντευξη με τα μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Στη συνέχεια, η Επιτροπή αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια με την καθορισμένη σειρά προτεραιότητας και ανακοινώνει τις αποφάσεις της στους υποψηφίους το συντομότερο δυνατόν.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ι.ΙΕΚ

Παράλληλα, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και των ειδικοτήτων του. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα βιωματικά προγράμματα, τη διαδικασία εισαγωγής, την επαγγελματική πιστοποίηση και τις υποτροφίες που προσφέρονται μεστόχο ο καταρτιζόμενος να αποκτήσει επιστημονικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες, ικανές να διασφαλίσουν την επαγγελματική του εξέλιξη. Επίσης, θα γνωρίσουν τους έμπειρους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη της ΑΓΣ που αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τους σπουδαστές να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν καινοτόμες και ορθές πρακτικές βελτιστοποίησης της αγροτικής παραγωγής σε επίπεδο τελικού ποιοτικού προϊόντος, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στόχο την αειφορική ανάπτυξη.

Υπενθυμίζεται ότι το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το μόνο αγροδιατροφικό της χώρας, και προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και πρακτική άσκηση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εργαστήρια του αγροκτήματος της ΑΓΣ.

Νέες υποτροφίες και διαδικτυακή παρουσίαση του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Νέες υποτροφίες και διαδικτυακή παρουσίαση του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!