ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ημέρα των Ευχαριστιών 2021
26. 11. 2021

Μετά από δύο χρόνια η Σχολή γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή των Η.Π.Α., η οποία ανοίγει την εορταστική περίοδο που ολοκληρώνεται με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Άρχισε ως γιορτή κατά την οποία απονέμονται ευχαριστίες προς τον Δημιουργό για τα αγαθά της ετήσιας σοδειάς και σήμερα πλέον, πέρα από μια ευκαιρία για να μαζευτεί όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι, είναι και μια γιορτή κατά την οποία ο καθένας ευχαριστεί για ό,τι αποκόμισε κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Οι μαθητές του παιδικού και του νηπιαγωγείου έμαθαν για την ιστορία της γιορτής, τραγούδησαν ενώ έφτιαξαν τα δικά τους σάντουιτς γαλοπούλας. Στο δημοτικό σχολείο οι μαθητές δημιούργησαν τον τοίχο της ευγνωμοσύνης εκφράζοντας όλα αυτά για τα οποία είναι ευγνώμονες! Οι μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου Χασιώτη τίμησαν την ημέρα με προσφορά vegan έκδοσης κολοκυθόσουπας με γλυκοπατάτα και γάλα καρύδας προς όλο το σχολείο. Στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας τα παιδιά προετοίμασαν τα υλικά χρησιμοποιώντας τις κολοκύθες του halloween, μαγείρεψαν και προσέφεραν σούπα σε όλους.

Το προσωπικό της Σχολής, γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών απολαμβάνοντας ζεστή κολοκυθόσουπα και καλαμποκίσιο ψωμί σε υπαίθρια συνάντηση στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall.

Με μήνυμά του προς το προσωπικό, ο πρόεδρος της Σχολής Dr. JeffLansdale μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών, είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ξεχωριστής κοινότητας. Είμαι ευγνώμων για τους δασκάλους, τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό όλων των ακαδημαϊκών τμημάτων που προσφέρουν μια ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία. Για τους μαθητές και τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται να μεταδώσουμε τη γνώση. Για όλα τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα που κατέστησαν δυνατά μέσα από σκληρή δουλειά και προσήλωση».

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!