ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο EU CAP Network στέλεχος του HUB
02. 04. 2023

Στην ανταλλαγή γνώσης και καινοτομίας, εμπνευσμένων πρακτικών και προσεγγίσεων που υποστηρίζουν τους αγρότες να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, επικεντρώθηκε το workshop με τίτλο “Enhancing food security under changing weather patterns: farm adaptation”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Μπολόνια στο πλαίσιο του EU CAP Network.

Στις εργασίες συμμετείχε το στέλεχος του HUBΔρ. Ηλίας Κάλφας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις του έργου «Ελαιόραμα - γεωργία ακριβείας και βελτιωτικές κινήσεις για μεγιστοποίηση πολυφαινολών σε ελαιόλαδο» που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης 2 των Υπομέτρων 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020) και υλοποιείται από το HUB σε συνεργασία με την επιχειρησιακή ομάδα του έργου.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!