ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ξεκινάει το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
28. 09. 2018

Με υψηλές προσδοκίες και στόχους, ξεκινά τη λειτουργία του το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Όπως είναι ευρέως γνωστό, η Σχολή είναι ιστορικά συνδεδεμένη με την επαγγελματική εκπαίδευση και επί σειρά ετών προσφέρει πλήθος προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, όπως σεμινάρια, μονοετή προγράμματα, κατάρτιση αγροτών σε νέα αντικείμενα κ.α.. Η νέα δομή είναι το μόνο αγροδιατροφικό Ι.ΙΕΚ της χώρας που προσφέρει πρακτική και κατάρτιση στο πεδίο χάρη στις μοναδικές εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού μας αγροκτήματος. 

Η είσοδος της Σχολής στη διαβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων είναι μία φυσική εξέλιξη. Ειδικότερα, για έναν απόφοιτο γεωτεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, η φοίτηση στο Ι.ΙΕΚ της Σχολής και η ενδεχόμενη συνέχιση των σπουδών του στο Perrotis College θα του προσφέρει -πέρα από όλα τα εφόδια- τη δυνατότητα να αποκτήσει πιστοποιημένους τίτλους σπουδών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα: απόφοιτος γεωτεχνικού ΕΠΑΛ θα πηγαίνει αυτόματα στο δεύτερο χρόνο σπουδών του Ι.ΙΕΚ και από εκεί –εφόσον επιθυμεί να συνεχίσει- στο δεύτερο χρόνο σπουδών του Perrotis College. Τα εγκαίνια του Ι.ΙΕΚ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις της Σχολής. 

Για την έναρξη λειτουργίας του Ι.ΙΕΚ αλλά και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Perrotis College, μίλησαν την Πέμπτη 30 Αυγούστου σε εκπομπή της TV100 ο Dean της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Δρ. Ευάγγελος Βέργος και ο Dean των Προπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College, Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ξεκινάει το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!