ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδηλώσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στις Η.Π.Α.
25. 10. 2023

Δύο εκδηλώσεις της Σχολής στη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. διέδωσαν την αποστολή της σε νέα κοινά υποστηρικτών στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ενώ ενίσχυσαν τους δεσμούς με υπάρχοντες δωρητές και φίλους.

 

Πλήθος επιχειρηματιών, ακαδημαϊκών από μεγάλα πανεπιστήμια της περιοχής, και εκπροσώπων άλλων φορέων συγκέντρωσε η εκδήλωση της Σχολής στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Προξενείου και την προσωπική επιμέλεια του Γενικού Προξένου Συμεών Τέγου.

Δύο μέρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Union League Club στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα της Εφόρου BarbaraHeming. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Στέλιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Elixirκαι μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Biogen. Ο Δρ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της Σχολής για την πόλη της Θεσσαλονίκης και για την περιβαλλοντική εκπαίδευση γενικότερα. Χαιρετισμό απηύθυνε, δια στόματος του Προέδρου Dr. Lansdale, ο Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Αθήνα George Tsunis, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος των Εφόρων της Σχολής Στέφανος Παντελιάδης, τίμησε τον απόφοιτο Δημήτρη Βλάχο για την προσφορά του στο Ίδρυμα.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!