ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με σχεδιαστή της LEGO συναντήθηκαν μαθητές της ΑΓΣ
09. 12. 2019

Με τον σχεδιαστή της σειράς NINJAGO® της LEGO® Δημήτρη Σταμάτη συναντήθηκαν οκτώ μαθητές του club ρομποτικής του Λυκείου, στο πλαίσιο secret event που διοργάνωσε η Robotics eduACT.

Η παρουσίαση είχε ως θέμα τον διαγωνισμό First Lego League και την εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια. Ο 28χρονος μηχανικός εξήγησε πώς βρέθηκε στη Δανία να σχεδιάζει ιστορίες με τουβλάκια στην μεγαλύτερη εταιρία παιχνιδιών στον κόσμο. Αποκάλυψε ότι οι ταινίες, το περιβάλλον στο οποίο κινείται, τα βιβλία και η μουσική αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη δουλειά του και κάλεσε τους μαθητές να «κυνηγήσουν» τα όνειρά τους. Έκανε αναφορά στα οφέλη των διάφορων project με χρήση lego με απώτερο σκοπό την εξισορρόπηση της ψυχικής και πνευματικής κατάστασης. Επιπλέον, τόνισε τις αξίες που πηγάζουν από την ομαδικότητα που χρειάζεται για την παραγωγή και δημιουργία των lego.

Οι μαθητές της ΑΓΣ που συμμετείχαν χαρακτήρισαν την εμπειρία μοναδική καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν από τους δημιουργούς των παιχνιδιών που έχουν μοιράσει άπειρα χαμόγελα σε παιδιά όλου του κόσμου.

Με σχεδιαστή της LEGO συναντήθηκαν μαθητές της ΑΓΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!