ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Χρυσό βραβείο για τα podcasts της Βιβλιοθήκης της ΑΓΣ
27. 06. 2022

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best in Current Affairs των Digital Media Awards 2022, απέσπασαν η βιβλιοθήκη «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή» της ΑΓΣ και το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΑΠΘ για τη σειρά podcasts με τίτλο «ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου στην Αθήνα και το χρυσό βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης της ΑΓΣ, Δαμιάνα Κουτσομίχα. Στον σύντομο χαιρετισμό της ανέφερε: «ο καλύτερος τρόπος να μαθαίνουμε ενδιαφέρουσες ιστορίες είναι να τις ακούμε. Και ακόμη πιο καλός τρόπος είναι όταν αυτές ‘βγαίνουν’ από ένα ψηφιακό στούντιο μίας βιβλιοθήκης». Αμέσως μετά ευχαρίστησε τις ομάδες της Βιβλιοθήκης και του τμήματος Επικοινωνίας της ΑΓΣ, καθώς και τον Γιάννη Μυλόπουλο και τη Φάμπρικα story telling studio για τη στήριξη και την οργάνωση του περιεχομένου. (Δείτε ΕΔΩ την τελετή απονομής των Βραβείων – στο 1:41:47η βράβευση των podcasts)

Τις υποψηφιότητες των βραβείων αξιολόγησε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 27 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία του Δημήτρη Ηλιόπουλου, εκδότη και Διευθύνοντα Σύμβουλο του περιοδικού «Αθηνόραμα». Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των DIME Awards δήλωσε σχετικά: «Η κριτική επιτροπή του θεσμού, αποτελούμενη από κορυφαία στελέχη του χώρου, ανέδειξε για μια ακόμα χρονιά τους άριστους σε κάθε κατηγορία της ψηφιακής επικοινωνίας στη χώρα. Τα Digital Media Awards αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό που προβάλλει και ενισχύει την δημιουργικότητα στον χώρο και λειτουργεί ως ισχυρό κίνητρο για όλους μας να γινόμαστε πιο δημιουργικοί, πιο αποτελεσματικοί και συνολικά καλύτεροι. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και φυσικά σε όλους όσοι βραβεύτηκαν».

Ακούστε εδώ όλα τα επεισόδια.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!