ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το HUB στην Beyond Expo 2023
03. 07. 2023

Στην έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας Beyond, συμμετείχε το HUB της ΑΓΣ, στο πλαίσιο του έργου #DigiAgriFood. Στόχος ήταν η παρουσίαση των υπηρεσιών που αναπτύσσει και η ανάδειξη του πρώτου ευρωπαϊκού κόμβου ψηφιακής καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, #DigiAgriFood. Οι υπηρεσίες του στοχεύουν στη διευκόλυνση του ψηφιακού και πράσινου μετασχηματισμού ολόκληρου του φάσματος της αλυσίδας αξίας της αγροδιατροφής με άμεσα οφέλη για τους πολίτες, τις ΜμΕ και τον δημόσιο τομέα.

Το εταιρικό σχήμα του #DigiAgriFood, με επικεφαλής εταίρο το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συμπληρώνουν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας και Αγρο-Τεχνολογίας του ΕΚΕΤΑ, το Perrotis Collegeτης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!