ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα και δύο πλήρεις υποτροφίες σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ
29. 03. 2022

Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίστηκε η εξαιρετική συνεργασία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ για την υλοποίηση εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος με αποδέκτες 125 παραγωγούς που συνεργάζονται συμβολαιακά με την εταιρεία. 

Το πρόγραμμα «Εφαρμογές καινοτόμων τεχνολογιών για τη βελτιστοποίηση της βιώσιμης παραγωγής κηπευτικών» υλοποιήθηκε από τα στελέχη της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε στενή συνεργασία με τη Γεωπονική Διεύθυνση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις κύκλους στις εξής περιοχές: Λάρισα, Βόλβη, Γιαννιτσά Πέλλας-Ευρωπός Κιλκίς και Αμύνταιο Φλώρινας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος δόθηκε έμφαση σε θέματα καλλιεργητικών πρακτικών και υλοποιήθηκε επίδειξη ψηφιακής συμβουλευτικής μέσω της τηλεπισκόπισης με χρήση ΣμηΕΑ (drone) και δορυφορικών εικόνων.

Ταυτόχρονα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ προχώρησε για τρίτη χρονιά στην προκήρυξη δύο υποτροφιών για το ΕΠΑΛ της Σχολής, με δικαιούχους μαθητές των οποίων οι οικογένειες συνεργάζονται συμβολαιακά με την εταιρεία για τουλάχιστον τρία έτη.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!