ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Προσφορά αγάπης από τους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη
28. 12. 2021

Bazaar αγάπης και προσφοράς διοργάνωσαν πριν τις γιορτές, οι μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη. Η φιλανθρωπική δράση ολοκληρώθηκε με την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «ο Άγιος Στυλιανός».

Οι μαθητές οργάνωσαν bazaar με προϊόντα που κατασκεύασαν στο Γυμνάσιο, ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης σε ένα φιλανθρωπικό μαραθώνιο που «αγκάλιασε» η σχολική κοινότητα. Η προσπάθεια των μαθητών ήταν συγκινητική, καθώς κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 50 κούτες ειδών πρώτης ανάγκης και ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές δράσεις. Οι μαθητές οργάνωσαν τη διαδικασία, ταξινόμησαν και ετοίμασαν τα πακέτα ενώ συμμετείχαν και στη διαδικασία παράδοσης κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία και τις δράσεις των δύο Ιδρυμάτων.

Η ενεργή συμμετοχή των παιδιών σε πράξεις προσφοράς και φιλανθρωπίας ενισχύει τα αισθήματα κατανόησης, αλληλοβοήθειας και υπευθυνότητας, σε ένα σπουδαίο μάθημα ζωής.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!