ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δράσεις της ΑΓΣ στις Η.Π.Α.
26. 09. 2023

Εξαιρετικά επιτυχημένο ήταν το τρίτο τουρνουά γκολφ αντρών που διοργανώθηκε από τον δωρητής της Σχολής Dr. Alex Doolas στο Σικάγο, συγκεντρώνοντας σημαντικά κεφάλαια για την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών και άλλων εκπαιδευτικών σκοπών του Ιδρύματος. Παρών για μία ακόμη χρονιά, ήταν ο Πρόεδρος Dr. Jeff Lansdale, ο οποίος στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ενημέρωσε τους δεκάδες συμμετέχοντες για το έργο και την υπεραιωνόβια προσφορά της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον αγροδιατροφικό τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και γενικότερα στη Βαλκανική χερσόνησο. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Dr. Alex Doolas, ο οποίος αποτελεί σεβαστό μέλος της ιατρικής κοινότητας και πλέον ως συνταξιούχος, έχει αφοσιωθεί στη διάδοση του έργου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην ευρύτερη περιοχή του Σικάγο.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Η.Π.Α., ο Dr. Lansdale μετέβη στην Μασαχουσέτη, όπου είχε συνάντηση με την απόφοιτο του ΓΕΛ και από πέρυσι φοιτήτρια του φημισμένου Smith College, Χαρούλα Γιαγκόζογλου από το Κληματάκι Γρεβενών. Ενημερώθηκε για τις σπουδές της και συζήτησαν τρόπους προσέλκυσης Αμερικανών φοιτητών στο Perrotis College, μέσω του προγράμματος Study Abroad.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!