ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Alumni Xpress: Χρήστος Παπαδόπουλος, τάξη 1999
24. 04. 2021

Έχει αναρριχηθεί σε διευθυντική θέση μεγάλης εμπορικής εταιρίας γεωργικών μηχανημάτων και συγκεκριμένα της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος αποτελεί ένα ακόμη λαμπρό παράδειγμα αποφοίτου που συνεχίζει την ανοδική επαγγελματική πορεία, αξιοποιώντας όλα τα εφόδια που του παρείχε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή.  

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο της ΑΓΣ το 1999. «Είμαι περήφανος για το σχολείο μου γιατί είναι πρωτοπόρο σε όλους τους τομείς. Προσφέρει ευκαιρίες σε όλους και συμβάλει καθημερινά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα», δηλώνει. Υπογραμμίζει ότι η ΑΓΣ τον έχει βοηθήσει να κοινωνικοποιείται εύκολα, να είναι σε θέση να προσαρμόζεται σε διαφορετικό περιβάλλον και να ζει και να εργάζεται σκεπτόμενος ομαδικά. Η καλύτερη ανάμνησή του από τα χρόνια που ήταν μαθητής στη Σχολή αφορά το οικοτροφείο. «Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Κατά τη διάρκεια των ετών που ζήσαμε στο οικοτροφείο αναπτύχθηκαν πολλές, μακροχρόνιες και αληθινές σχέσεις με συμμαθητές ανά την Ελλάδα, οι οποίες διατηρούνται μέχρι σήμερα. Δηλαδή, 21 χρόνια μετά», είπε. Συμβουλεύει τους σημερινούς μαθητές να μην αφήσουν να χαθεί ούτε λεπτό από την μαθητική ζωή στη Σχολή, να δημιουργήσουν σχέσεις που θα κρατήσουν για πάντα και να απορροφήσουν στο 100% τη γνώση, την πληροφορία και την εμπειρία που τους παρέχεται.

Alumni Xpress: Χρήστος Παπαδόπουλος, τάξη 1999
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!