ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εκδήλωση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Nati00ns
23. 05. 2023

Εθνική εκδήλωση – σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή – διοργάνωσε το ευρωπαϊκό έργο nati00ns, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College. Απευθυνόταν σε ερευνητές, αγρότες, δασολόγους και εκπροσώπους των επαγγελματικών τους ενώσεων, παραγωγούς, αγρότες, εταιρείες τροφίμων και βιοοικονομίας, καταναλωτές, πολίτες, οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων ΜΚΟ και κυβερνητικών εκπροσώπων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών διευρύνθηκε η αξία του εδάφους και κατανοήθηκε η σημασία των προτύπων διαχείρισης της γης σε όλους τους τομείς και σε διαφορετικές κλίμακες δράσης (τοπική, περιφερειακή, εθνική κ.λπ.) για να επιτραπεί η αποκατάσταση του εδάφους, εστιάζοντας στις αναγεννητικές αγροτικές πρακτικές. Εισηγητές ήταν ο Δρ. Ευδόκιμος Κωνσταντινίδης (ENoLL), ο καθηγητής του Perrotis College Δρ. Χρήστος Βασιλικιώτης και το στέλεχος του HUB της ΑΓΣ Ελισάβετ Παπαδοπούλου. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν δύο workshops, τη διεξαγωγή των οποίων επιμελήθηκαν στελέχη του HUB.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις του έργου αυξάνουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης "A Soil Deal for Europe", παρέχοντας όλες τις κατάλληλες πληροφορίες στα ενδιαφερόμενα μέλη, ενθαρρύνοντας τη συζήτηση για τις καλύτερες εγκαταστάσεις Living Lab (LL) με σκοπό την αντιμετώπιση των προκλήσεων που υπάρχουν σχετικά με τις ανάγκες του εδάφους.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!