ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μαθήτριες και καθηγήτριες από την Ουγγαρία στην ΑΓΣ στο πλαίσιο ανταλλαγών
22. 10. 2023

Επτά μαθήτριες και δύο καθηγήτριες από το Kiskoros της Ουγγαρίας, διέμεναν για μία εβδομάδα στην ΑΓΣ, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγών με τα Λύκεια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε μαθήματα Αγγλικών σε διαφορετικές τάξεις. Καθημερινά έκαναν πρακτική άσκηση σε διαφορετικά τμήματα του εκπαιδευτικού αγροκτήματος (στο πτηνοτροφείο, στο γαλακτοκομείο, στο οινοποιείο και στα θερμοκήπια) και επισκέφτηκαν σημαντικά αξιοθέατα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής (τον Λευκό Πύργο, το οινοποιείο του αποφοίτου της ΑΓΣ Δαλαμάρα στη Νάουσα, καθώς και το αρχαιολογικό μουσείο στη Βεργίνα). Το Σαββατοκύριακο οι μαθήτριες διέμειναν σε οικογένειες μαθητών και μαθητριών της Σχολής και βίωσαν την ελληνική φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι οι δύο καθηγήτριες από την Ουγγαρία μπήκαν στις τάξεις των Αγγλικών και των Μαθηματικών της ΑΓΣ για παρακολούθηση. Άλλωστε, τα Λύκεια της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αποτελούν κέντρο εκπαίδευσης καθώς υποδέχονται – για περισσότερα από 20 χρόνια – καθηγητές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι παρακολουθούν τη διδασκαλία των καθηγητών των Λυκείων με σκοπό να μεταφέρουν στη δική τους τάξη καλές πρακτικές, καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και χρήσης νέων τεχνολογιών με  σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας διδασκαλίας στη σχολική τάξη.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!