ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή πίτας 2019
15. 03. 2019

Σε μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα το προσωπικό της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College έκοψε την πίτα του για το 2019. Ο πρόεδρος Δρ. Πάνος Κανέλλης έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων της Σχολής και του Perrotis College για το 2018 και αναφέρθηκε στις σημαντικές προκλήσεις του 2019, μία από τις οποίες είναι η έναρξη λειτουργίας του Γυμνασίου Χασιώτη το φθινόπωρο. Ο Δρ. Κανέλλης ευχαρίστησε τους διευθυντές των τμημάτων και συνολικά όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία και τη συνολική προσφορά τους στο ίδρυμα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα στελέχη που εντάχθηκαν στο δυναμικό της Σχολής τη προηγούμενη χρονιά καθώς και η μοναδική εργαζόμενη που συνταξιοδοτήθηκε πέρυσι, δηλαδή η κ. Σοφία Μελικίδου. Επίσης, βραβεύτηκαν για την αφοσίωση και την προσφορά τους στο έργο της Σχολής έξι υπάλληλοι. Πρόκειται για τους: Σάκη Ανθουλάκη (φύλακας), Στάθη Γιαννακάκη (επικεφαλής πτηνοτροφείου), Νίκο Κεφαλά (τυροκόμος), Ανίσα Μπέλλου (resource coordinator), Σάκη Μπογιατζή (τεχνίτης πτηνοτροφείου) και Στράτο Σουγλή (επικεφαλής βουστασίου-γαλακτοκομειου).

Το φλουρί της κεντρικής πίτας βρέθηκε στο κομμάτι του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Ανάπτυξης Πόρων, ενώ από ένα φλουρί βρέθηκε στα μικρά πιτάκια των: Ζωής Βέργου, Ειρήνης Αργυριάδου και Χριστίνας Φούντου.  

Κοπή πίτας 2019
Κοπή πίτας 2019
Κοπή πίτας 2019
Κοπή πίτας 2019
Κοπή πίτας 2019
Κοπή πίτας 2019
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!