ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή πίτας για την Ομάδα Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) ΑΓΣ
09. 03. 2022

Σε μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, τα μέλη της Ομάδας Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) του Συλλόγου Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Σχολής Dr. Jeff Lansdale και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων κ. Σάββας Κάλφας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο της Σπουδαστικής Εστίας Αλίκη Περρωτή του Perrotis College.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Dr. Lansdale αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που παρέχουν οι εθελοντικές ομάδες τόσο στην εξυπηρέτηση των μαθητών, όσο και γενικότερα στη Σχολή. Προσέθεσε ότι τα μέλη του Συλλόγου και της Ομάδας αποτελούν αναπόσπαστα «κομμάτια» του Ιδρύματος, η διαχρονική προσφορά των οποίων έχει αναγνωριστεί από τις διοικήσεις αλλά κυρίως από τους μαθητές της Σχολής.

Όπως είναι γνωστό, ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στελεχώνεται από ηγέτες του επιχειρηματικού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού κύκλου της Ελλάδας, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο, το ενδιαφέρον και τις γνώσεις τους ώστε να προάγουν την αποστολή της Σχολής. Η Ομάδα Εξυπηρέτησης Μαθητών (GSS) είναι μια Επιτροπή Γυναικών του Συλλόγου Φίλων στη Θεσσαλονίκη και μια από τις πιο παλιές και διακεκριμένες εθελοντικές ομάδες της πόλης. Τα μέλη της υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό όραμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής οργανώνοντας πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες για τους μαθητές.

Τόσο ο Σύλλογος Φίλων όσο και το GSS οργανώνουν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις οι οποίες συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή, φέρνουν κοντά στη Σχολή την κοινωνία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αποφέρουν σημαντικά έσοδα στο Ετήσιο Πρόγραμμα Υποτροφιών και τους άλλους εκπαιδευτικούς σκοπούς του Ιδρύματος.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!