ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διακρίσεις της DEOS Racing στον πανελλήνιο τελικό F1 in Schools
10. 10. 2022

To 1ο πανελλήνιο βραβείο «καλύτερου project management portfolio» και το βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» κατέκτησαν τα μέλη της ομάδας DEOS racing του club Ρομποτικής των Λυκείων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, τα οποία συμμετείχαν στον πανελλήνιο τελικό του διαγωνισμού F1 in Schools, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις Σέρρες.

Το αυτοκίνητο έτρεξε με πολύ καλούς χρόνους στους αγώνες ταχύτητας πίστας σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες. Οι αγώνες ταχύτητας θα ολοκληρωθούν με τον αγώνα του Βόλου και στη συνέχεια θα προκύψει η τελική κατάταξη των ομάδων και εκείνες που προκρίνονται στο παγκόσμιο τελικό.

Η Deos racing, η οποία στελεχώνεται από 20 μαθητές και τρεις «αρχηγούς» και τελεί υπό την καθοδήγηση του φυσικού της Σχολής Νίκου Πεγιόπουλου, δούλεψε σκληρά για τον διαγωνισμό. Κατέθεσε χαρτοφυλάκια Project Management and Enterprise Portfolio, Design & Engineering Portfolio, ένα Video Προφορικής παρουσίασης,  σχέδια ορθογραφικής προβολής και τρισδιάστατης ρεαλιστικής απεικόνισης (3D Rendering) του  F1 μοντέλου και 3DCAD σχέδια για την κατασκευή των αμαξιδίων που διαγωνίζονται στους αγώνες ταχύτητας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!