ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Έναρξη μαθημάτων στο Ι.ΙΕΚ
18. 10. 2022

Άρχισαν τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στο Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, τα μαθήματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2022-2023. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσανατολισμού οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τον κανονισμό λειτουργίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από τα αρμόδια τμήματα και ξεναγήθηκαν στο campus. Υπενθυμίζεται ότι το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προσφέρει σπουδές σε ειδικότητες του αγροδιατροφικού τομέα. Η αποστολή του υλοποιείται με την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων βιωματικών μεθόδων μάθησης, στις εξαιρετικές εργαστηριακές υποδομές και πιλοτικές μονάδες παραγωγής που διαθέτει η Σχολή, ώστε ο εκπαιδευόμενος να αποκτήσει επιστημονικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες, ικανές να διασφαλίσουν τη μελλοντική επαγγελματική του εξέλιξη.

Απευθύνεται σε αποφοίτους Επαγγελματικών και Γενικών Λυκείων καθώς και σε κάτοχους ισότιμων τίτλων. Ο ισχύων κανονισμός περί λειτουργίας των ΙΕΚ, παρέχει τη δυνατότητα σε αποφοίτους των παραπάνω εκπαιδευτικών επιπέδων να καταταχθούν στο Γ’ εξάμηνο σπουδών συναφών ειδικοτήτων. Οι απόφοιτοι των ΙΕΚ αγροδιατροφικού τομέα, κατόπιν της λήψης του Διπλώματος Επαγγελματικής Κατάρτισης από τον ΕΟΠΠΕΠ, δικαιούνται επιπλέον μοριοδότησης στα σχέδια βελτίωσης, καθώς και στην ένταξή τους στα προγράμματα Νέων Αγροτών. Επίσης, δικαιούνται επιπλέον μοριοδότησης σε προκηρύξεις του Δημόσιου Τομέα και τη συμμετοχή τους σε κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή τους σε Δημόσια Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!