Ι.ΙΕΚ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ   /   Ι.ΙΕΚ

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τη φιλοσοφία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα υποτροφιών και τη διαδικασία εγγραφής στο Ι.Ι.Ε.Κ. της ΑΓΣ.

Οι επισκέψεις στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή έχουν ανασταλεί λόγω της πανδημίας, αλλά όταν οι υγειονομικές εξελίξεις το επιτρέψουν, θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε κατόπιν ραντεβού και να σας ξεναγήσουμε στο μοναδικό εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής.

Μπορείτε να ζητήσετε online ενημέρωση συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη Φόρμα Ενδιαφέροντος ή να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του τμήματος Εγγραφών με email στο admissions@afs.edu.gr και τηλεφωνικά καθημερινά 8:30πμ – 4:30μμ:

Εύα Καλαϊτζίδου 2310-492810

Δανάη Σταυρινίδη 2310-492761

 

Διαδικασία Εγγραφής

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής έγγραφα:

Μπορείτε να υποβάλετε την Αίτηση Εγγραφής ηλεκτρονικά εδώ ή να κατεβάσετε το αρχείο εδώ, να το συμπληρώσετε και να το στείλετε με email στο admissions@afs.edu.gr.

-------------------------------------------------------------

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δεν κάνει διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσώπου με βάση το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή καταγωγή, την αναπηρία, ή οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα ή κατάσταση που προστατεύεται από το νόμο.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-21 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!