ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πάσχα στη Σχολή
18. 04. 2023

Μετά από 15 χρόνια, τα μέλη της κοινότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (και όχι μόνο) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σχεδόν όλες τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας. Μετά από την απροσδόκητη απώλεια του αείμνηστου πατέρα Κυριάκου, το 2008, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, τελούνταν μόνο η ακολουθία της Αναστάσεως του Κυρίου.

Όμως, φέτος, ο νέος ιερέας της ΑΓΣ, πατέρας Φιλόθεος, τέλεσε από τη Μεγάλη Τετάρτη όλες τις προβλεπόμενες ιερές ακολουθίες. Ήταν και για τον ίδιο η πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια διακονίας. Με ευλάβεια δεκάδες πιστοί τις παρακολούθησαν και με κατάνυξη συμμετείχαν στον εσπερινό της Αποκαθηλώσεως και τις ακολουθίες του Επιταφίου και της Αναστάσεως του Κυρίου.

Να σημειωθεί ότι η ΑΓΣ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΑΡΣΙΣ και δώρισε 150 αβγά, ώστε οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Face to Face» να τηρήσουν το έθιμο των πασχαλινών αβγών.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!