ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Alumni Xpress: Βασίλης Πρασσάς, απόφοιτος 2010
22. 02. 2021

Εργάζεται στη Νέα Υόρκη, στα γραφεία του αμερικανικού πολυεθνικού κολοσσού Morgan Stanley και συγκεκριμένα στο τμήμα επενδύσεων. Ο Βασίλης Πρασσάς αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα επιτυχημένου αποφοίτου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο της ΑΓΣ το 2010. Αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντί της,  καθώς τον βοήθησε να λάβει πλήρη υποτροφία για σπουδές στις Η.Π.Α.. «Κάτι το οποίο έχει κυριολεκτικά αλλάξει τη ζωή μου για πάντα και προς το καλύτερο. Ακόμη το σκέφτομαι –μετά από έντεκα χρόνια- και ανατριχιάζω», τόνισε. Θυμάται με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν μαθητής στη Σχολή και χαρακτηρίζει το οικοτροφείο ως το πιο αγαπημένο σημείο. «Είμαι περήφανος για το σχολείο μου επειδή είναι ένα μαγικό μέρος με όλη την έννοια της λέξης. Η Σχολή παρέχει εμπειρίες και ευκαιρίες στους μαθητές της και κυρίως σε αυτούς που δεν είχαν πολλές δυνατότητες. Είμαι υπόχρεος σε αυτό το πανέμορφο σχολείο», υπογράμμισε.

Στη Morgan Stanley επικεντρώνεται σε εταιρείες με δυνατά επιχειρησιακά μοντέλα και ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, με έμφαση σε αυτές που ωφελούνται από νέες τεχνολογίες. Φιλοδοξία του είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται ως επενδυτής, να γίνεται καλύτερος άνθρωπος, να εμβαθύνει τις προσωπικές σχέσεις του, να διευρύνει τους ορίζοντές του και να ξυπνάει με ενθουσιασμό κάθε πρωί για να μπορέσει να «κερδίσει» την κάθε μέρα.

Alumni Xpress: Βασίλης Πρασσάς, απόφοιτος 2010
Alumni Xpress: Βασίλης Πρασσάς, απόφοιτος 2010
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!