ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Μητρώο Φορέων Παροχής Γεωργικών Συμβουλών η Αμερικανική Γεωργική Σχολή
03. 01. 2022
 
Την πιστοποίησή της ως Φορέας Παροχής Γεωργικών Συμβουλών εξασφάλισε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, η οποία εντάχθηκε στο σχετικό Μητρώο (Φ.Π.Γ.Σ) του ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ. Το Σύστημα Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (Σ.Π.Σ.Γ.Ε.) αποσκοπεί στην υποστήριξη των γεωργών για τη βελτίωση των οικονομικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων της γεωργικής τους εκμετάλλευσης ή επιχείρησης.
 
Η ένταξη της Σχολής στην επίσημη δομή υποστήριξης των αγροτών ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποστολή και πολύχρονη προσφορά της στη βιομηχανία της αγροδιατροφής για την ανάπτυξη της υπαίθρου. Τα έμπειρα στελέχη της Σχολής είναι έτοιμα να συμβουλεύσουν τους γεωργούς δίνοντας έμφαση σε καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογίες που αφορούν την ποσοτική και ποιοτική βελτιστοποίηση της παραγωγής και την προστασία του περιβάλλοντος για την ενίσχυση της παραγωγής στον αγροδιατροφικό τομέα.
 
Η διεύρυνση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες και τις τοπικές κοινότητες με στόχο την υποστήριξη της ανάπτυξης, παραμένει πάντα  ο βασικός σκοπός του ομίλου μεταλυκειακής εκπαίδευσης και κατάρτισης Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. 
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!