ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη του Προξένου της Βουλγαρίας στην ΑΓΣ
16. 03. 2023

Εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και το εκπαιδευτικό έργο που τελείται στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, δήλωσε ο πρόξενος της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Anton Markov επισκέφτηκε το campus και είχε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Dr. Jeff Lansdale. Συζήτησαν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ ο κ. Markov ενημερώθηκε για τους Βούλγαρους πολίτες που έχουν αποφοιτήσει από το Perrotis College και δεσμεύτηκε να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί στην έλευση περισσότερων σπουδαστών από τη Βουλγαρία.  

Επιπλέον, ο Βούλγαρος διπλωμάτης αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία των δύο χωρών στον αγροτικό τομέα και την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών, είτε μέσω διαφόρων κοινών διακυβερνητικών επιτροπών, είτε μέσω μικτών ομάδων εργασίας για συνεργασία στον αγροτικό τομέα. Έχουν πραγματοποιηθεί δράσεις παροχής τεχνογνωσίας μέσω της ανταλλαγής Ελλήνων και Βούλγαρων εμπειρογνωμόνων για ενημέρωση σε ποικίλα θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος. Επίσης, στο πλαίσιο του Διμερούς Προγράμματος Αναπτυξιακής Βοήθειας (DAC) έχουν παρασχεθεί υποτροφίες σε Βούλγαρους σπουδαστές και έχουν διοργανωθεί σεμινάρια για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!