ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Μάκη Βορίδη και του Επιτετραμμένου των Η.Π.Α. κ.David Burger στη Σχολή
27. 08. 2019

 

Την τιμή να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις της τόσο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, όσο και τον Επιτετραμμένο των Η.Π.Α., David Burger, είχε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Την Τρίτη 27 Αυγούστου, ο κ. Βορίδης επισκέφτηκε το campus στο πλαίσιο σειράς επαφών που είχε με φορείς της βόρειας Ελλάδας. Τον υποδέχθηκαν ο ακαδημαϊκός διευθυντής του Perrotis College, Δρ. Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο διευθυντής της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & του Αγροκτήματος, Δρ. Ευάγγελος Βέργος. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Perrotis College, καθώς και του Δημοτικού σχολείου από τον διευθυντή του Τάσο Παπαναστασίου και είδε από κοντά τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές δομές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο Δρ. Πάνο Κανέλλη, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για το πολυεπίπεδο έργο και τη διαχρονική προσφορά του ιδρύματος.

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, τη Σχολή επισκέφτηκε ο Επιτετραμμένος στην Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα David Burger, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Πρόξενο των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη, Gregory W. Pfleger, Jr. Ο David Burger, ο οποίος έχει τιμηθεί έξι φορές με το βραβείο Ανώτατης Τιμής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ενημερώθηκε για τις δράσεις και τις εκπαιδευτικές δομές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και μετέφερε την πρόθεσή του για διατήρηση της στενής συνεργασίας. 

 
  

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!