ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνεργασία μαθητών του Δημοτικού με το Σχολείο Κωφών Πανοράματος
02. 02. 2023

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολική και Κοινωνική Ζωή'» η Γ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου της ΑΓΣ, με την πολύτιμη βοήθεια της παιδοψυχολόγου του σχολείου, Εβίτας Τσαγκαρλή, ξεκίνησε στην αρχή της σχολικής χρονιάς τη συνεργασία της με το Σχολείο Κωφών Πανοράματος.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές και των δύο τμημάτων της Γ’ τάξης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν εξ αποστάσεως με διάφορους τρόπους (βίντεο στη νοηματική γλώσσα, e-mails, γράμματα) με μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου Κωφών. Η συνεργασία κορυφώθηκε με την επίσκεψη της Γ' τάξης της ΑΓΣ στο Σχολείο Κωφών, όπου τα παιδιά γνώρισαν πλέον από κοντά τους μαθητές και είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μαζί τους διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια δεσίματος. Η επικοινωνία θα συνεχιστεί μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς, οπότε και τα παιδιά της Γ' τάξης αναμένουν από τους μαθητές του Σχολείου Κωφών να ανταποδώσουν την επίσκεψη και να βρεθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!