ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Τιμητικός έπαινος σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό για το club κινηματογράφου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
07. 03. 2019

Ακόμη μία διάκριση προστέθηκε στο «μπουκέτο» της ομάδας κινηματογράφου των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Απέσπασαν τιμητικό έπαινο στο μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους με θέμα: «Το Ολοκαύτωμα και οι Έλληνες Εβραίοι», ο οποίος διοργανώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος. Πρόκειται για την ένατη διάκριση της ομάδας κινηματογράφου τα τελευταία επτά χρόνια.

Η ταινία «Ανεξίτηλο Σημάδι» σχετίζεται με την άνοδο των ακροδεξιών ιδεών και συμβόλων στις μέρες μας, η οποία οφείλεται στην άγνοια των νέων για τα ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος. Οι μαθητές -με συμπαραστάτη τον εκπαιδευτικό Ιωάννη Γκόγκο- έγραψαν το σενάριο, έκαναν τη διανομή των ρόλων, σκηνοθέτησαν, έπαιξαν και επιμελήθηκαν την ταινία. Ύστερα από κλήρωση, οι μαθητές Ευαγγελία Γκούτμα (Α’ ΓΕΛ), Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος (Α’ ΓΕΛ) και Ανδρεάνα Κύκου (Α’ ΓΕΛ) εκπροσωπούν την ταινία και έκαναν και την περισσότερη δουλειά (έρευνα).

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!