ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ψήφο στη Viband για μία θέση στον τελικό
26. 03. 2021

Μία θέση στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021», διεκδικεί η ομάδα του Ομίλου Επιχειρηματικότητας των Λυκείων της ΑΓΣ με το πρόζεκτ της Viband. Έως την Παρασκευή 9 Απριλίου, το κοινό μπορεί να την επιλέξει και να τη ψηφίσει ως την καλύτερη ομάδα του Διαγωνισμού, δίνοντάς της το δικαίωμα της απευθείας πρόκρισης στον τελικό. Η τελική κατάταξη των ομάδων θα κριθεί κατά 50% από τις ψήφους του κοινού, κατά 40% από την κριτική επιτροπή και κατά 10% από τις ψήφους των ομάδων.

Η Viband είναι μία καινοτόμα εικονική επιχείριση, η οποία έχει στόχο, όχι μόνο να δώσει στην αγορά ένα λειτουργικό προϊόν αλλά και να ενεργοποιήσει την κοινωνική ευαισθησία για τα άτομα που μέχρι σήμερα λόγω κάποιου προβλήματος ακοής αδυνατούν να συμμετέχουν ισότιμα στη ζωή. Ο στόχος θα επιτευχθεί προωθώντας στην αγορά το Viband-S, μία έξυπνη συσκευή σε μορφή ρολογιού, κατασκευασμένη από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του. Η ιδέα προήλθε από 15 μαθητές του Ομίλου Επιχειρηματικότητας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και αποτελεί τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό για την ανάδειξη των  καλύτερων «εικονικών επιχειρήσεων» που διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece με την έγκριση του υπουργείου Παιδείας και υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ψήφο στη Viband για μία θέση στον τελικό
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!