ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Πρατήριο Προϊόντων
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Πρατήριο Προϊόντων

Το Πρατήριο Προϊόντων της Σχολής, όπου μπορείτε να βρείτε τα πρϊόντα του Εκπαιδευτικού μας Αγροκτήματος, παρέχει την ευκαιρία για πρακτική άσκηση και απόκτηση εμπειρίας στους σπουδαστές του Perrotis College και σύντομα και στους μαθητές του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου.  Οι μαθητές και σπουδαστές εκπαιδεύονται σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, λογιστικής και εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής μετά την αποφοίτησή τους.

Το Πρατήριο Προϊόντων προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους φίλους της Σχολής και, ταυτόχρονα, ενημερώνει το ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης για τα πλούσια εκπαιδευτικά της προγράμματα. Επίσης, συνεισφέρει στο Πρόγραμμα Υποτροφιών της Σχολής & του Perrotis College. 

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας στο Πρατήριο Προϊόντων και για τη σημαντική συμβολή σας στο Πρόγραμμα Υποτροφιών των μαθητών και σπουδαστών μας!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ CAMPUS STORE:
 
Το Πρατήριο προϊόντων της Σχολής είναι ανοιχτό Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 11:30 και 13:00 - 16:30.
 
 
-------------------------------------------------------

Για να παραγγείλετε φρέσκο βούτυρο, φρέσκο γάλα, αυγά, γιαούρτι, ζυμαρικά, κρασί, τσίπουρο, κρασόξυδο και όλα τα υπόλοιπα εκλεκτά μας προϊόντα, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2310 492 717 κατά τις ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00-11:30 και 13:00-16:30) ή στείλτε email στο magazaki@afs.edu.gr οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η παραλαβή των παραγγελιών πραγματοποιείται μέχρι τις 16:00.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!