ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Εκπαίδευση Ενηλίκων   /   Σεμινάρια   /   Οδηγίες Πρόσβασης
Σεμινάρια
Οδηγίες Πρόσβασης

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης ενηλίκων, επιχειρηματικότητας και συμβουλευτικής μπορείτε να μας επισκεφτείτε:

Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης,
Αμερικανική Γεωργική Σχολή & Perrotis College
Μαρίνου Αντύπα 54, Τ.Θ. 60097, 57001 Θεσσαλονίκη 
τηλ .: 2310 492 850-829, fax: 2310 492860 
e-mail: lll@afs.edu.gr
Facebook:Learning for Life

Πως θα μας βρείτε

Με τρένο ή λεωφορείο:
Η μετακίνηση με τρένο και λεωφορείο από ελληνικούς και διεθνείς προορισμούς γίνεται μέσω του Σιδηροδρομικού Σταθμού ΟΣΕ κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του Σταθμού των ΚΤΕΛ στα δυτικά της πόλης. Ταξί και αστική συγκοινωνία είναι διαθέσιμα.

Από το Σταθμό των ΚΤΕΛ:
1η Διαδρομή: Τερματικός Σταθμός (Τ.Σ.) ΚΤΕΛ → Λεωφορείο Νο 8 → Σιδηροδρομικός Σταθμός ΟΣΕ →  Τ.Σ. Σιδηροδρομικού Σταθμού → Λεωφορείο Νο 10 → Τ.Σ. Χαριλάου → Λεωφορείο Νο 66 → Στάση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (11η στάση από την αφετηρία) 

2η Διαδρομή: Τερματικός Σταθμός (Τ.Σ.) ΚΤΕΛ → Λεωφορείο Νο 31 → Τ.Σ. Βούλγαρη → Λεωφορείο Νο 36Α → Στάση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (7η στάση από την αφετηρία) 

Από το Σιδηροδρομικό Σταθμό ΟΣΕ:
Τ.Σ. Σιδηροδρομικού Σταθμού → Λεωφορείο Νο 10 → Τ.Σ. Χαριλάου → Λεωφορείο Νο 66 → Στάση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (11η στάση από την αφετηρία) 

Από τον Τ.Σ. Κρήνης (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης):

Τ.Σ. Κρήνης → Λεωφορείο Νο 4Ε → Στάση Αμερικανική Γεωργική Σχολή (35η στάση από την αφετηρία)

Με αυτοκίνητο:
Ερχόμενοι στη Θεσσαλονίκη από νότια, δυτικά ή βόρεια, έχετε δύο επιλογές.
Μέσω της Περιφερειακής Οδού:
Ακολουθήστε την περιφερειακή οδό προς το Αεροδρόμιο Μακεδονία και προς τη Χαλκιδική. Βγείτε από τον κόμβο12, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο ανατολικό τέρμα της Περιφερειακής Οδού. Από τον κόμβο θα βγείτε κινούμενοι στη δεξιά λωρίδα, ακολουθώντας την πινακίδα για Χαλκιδική. Βγαίνοντας, παραμείνετε στην κεντρική λωρίδα μέχρι να διαλέξετε την αριστερή διακλάδωση του δρόμου, η οποία οδηγεί στη Χαλκιδική. Συνεχίστε ευθεία για 1 χιλιόμετρο στην πρώτη έξοδο, προς Καλαμαριά/Φοίνικα δεξιά. Στρίψτε δεξιά στο φανάρι και οδηγείστε κάτω από την αερογέφυρα έως το επόμενο φανάρι. Στρίψτε δεξιά στην είσοδο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Μέσω του Κέντρου:
Οδηγήστε μέσω του Κέντρου της Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας την παραλιακή οδό (Λεωφόρος Νίκης, Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου) με το λιμάνι στα δεξιά και προχωρώντας προς το Λευκό Πύργο. Πινακίδες σας οδηγούν προς τη Χαλκιδική και το Αεροδρόμιο Μακεδονία. Ακολουθήστε τη παραλιακή οδό ως το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, μείνετε στην αριστερή λωρίδα για τα επόμενα 2 χιλιόμετρα και ακολουθήστε την αριστερή διακλάδωση του δρόμου. Συνεχίστε για 6 χιλιόμετρα έως το φανάρι (μόνο αριστερή στροφή) από όπου μπορείτε να στρίψετε για να πάτε Χαλκιδική και Χαριλάου/Πυλαία. Στρίψτε αριστερά και συνεχίστε για 1 χιλιόμετρο. Αμέσως αφού περάσετε κάτω από την αερογέφυρα, στρίψτε δεξιά στο φανάρι και μπείτε στην είσοδο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ερχόμενοι στη Θεσσαλονίκη από Ανατολικά:
Κινούμενοι επί του Αυτοκινητοδρόμου Ν. Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στρίψτε δεξιά στην έξοδο για Καλαμαριά/Φοίνικα. Στο φανάρι συνεχίστε ευθεία και μπείτε στην είσοδο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Τηλέφωνο Πύλης: 2310-492-780

Στάθμευση
Για τους εγγεγραμμένους διατίθενται άνετοι χώροι στάθμευσης. H είσοδος καθώς και η παραμονή των αυτοκινήτων των σπουδαστών στους χώρους στάθμευσης επιτρέπεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας των προγραμμάτων.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος για τα
σεμινάρια ενηλίκων