ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το δεύτερο τεύχος της διαδικτυακής εφημερίδας των Λυκείων της ΑΓΣ
19. 12. 2020

Με την ουσιαστική υποστήριξη του τμήματος Student Services και των διευθύνσεων του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου της ΑΓΣ, οι μαθητές των Λυκείων προχώρησαν στη δεύτερη «έκδοση» της ηλεκτρονικής εφημερίδας “The Monthly Moos”. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία, η συντακτική ομάδα – αποτελούμενη από εννέα μαθητές - εργάστηκε κανονικά, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν μία απολαυστική διαδικασία. Συμμετείχα και στο πρώτο φύλλο και ήδη εργαζόμαστε για την επόμενη έκδοση. Τα θέματα κουβεντιάζονται σε διαδικτυακή συνάντηση όλων των εμπλεκομένων. Μαζί παίρνουμε τις αποφάσεις και ο κάθε μαθητής αναλαμβάνει να γράψει από ένα θέμα», δήλωσε η μαθήτρια της Β’ τάξης του ΓΕΛ, Αθανασία Κράββα. «Είμαι πολύ περήφανη για το τελικό αποτέλεσμα. Η εφημερίδα μας δίνει τη δυνατότητα να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε θέματα και ζητήματα που εμείς οι μαθητές θεωρούμε σοβαρά. Ήδη υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση της συντακτικής ομάδας, καθώς όλο και περισσότεροι συμμαθητές θέλουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα», υπογράμμισε.

Χρέη αρχισυντάκτη ασκούν οι Associate Dean of Student Services, Leighanne E. Penna και η καθηγήτρια Πληροφορικής των Λυκείων, Έλενα Χαραλαμπίδου, ενώ τα κείμενα υπογράφουν καθηγητές και μαθητές των δύο σχολείων.

Διαβάστε ΕΔΩ την εφημερίδα των μαθητών.

Το δεύτερο τεύχος της διαδικτυακής εφημερίδας των Λυκείων της ΑΓΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!