ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Υπηρεσίες για Ιδιώτες & Επιχειρήσεις   /   Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Projects
Υπηρεσίες για Ιδιώτες & Επιχειρήσεις
Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Projects

 

Αποστολή

To Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Projects στοχεύει στην επίτευξη μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων σε επίπεδο Σχολής, μέσω της αναγνώρισης και επιλογής ευκαιριών και του σχεδιασμού και εκτέλεσης αντίστοιχων μεγάλων πρότζεκτς.  Το Γραφείο φροντίζει τα επιλεγμένα έργα να συνάδουν με την αποστολή και τους στόχους της Σχολής και η εκτέλεσή τους να είναι αποτελεσματική. 

 


Το Γραφείο συνεισφέρει στην αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων της Σχολής, εντοπίζει την διαθέσιμη τεχνογνωσία, συνεργάζεται με τους υπεύθυνους των τμημάτων, εντοπίζει αναπτυξιακές ευκαιρίες και συνεισφέρει στην ανάπτυξη πόρων και δεξιοτήτων για την αξιοποίηση των ευκαιριών αυτών από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.  

 

Η Ομάδα

Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, το γραφείο αξιοποιεί κατά περίπτωση μέλη του διδακτικού και επιστημονικού προσωπικού του Perrotis College και στελέχη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, καθώς και ειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες.


Διευθυντή: Δρ Φίλιππο Παπαδόπουλo

Project Leader- Σύμβουλος: Δρ Ευδοκία Κρυσταλλίδου

Project Leader- Σύμβουλος: Δρ Ηλίας Κάλφας

                        §   

Ερευνητή - Σύμβουλο: Δρ Παναγιώτη Κώτσιο

Ερευνήτρια - Σύμβουλο: Δρ Χρυσάνθη Χαρατσάρη

Ερευνήτρια - Σύμβουλο, Μάρθα Μαλούδη

                            §   

Πρότζεκτ Μάνατζερ: Γιώργος Γεωργιάδης

Συντονίστρια Πόρων: Ανίσα Μπέλλου

Βοηθός Διοίκησης: Τέλης Σταματιάδης

Επικεφαλής Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας & Συντονίστρια χρηματοδοτούμενων από την ΕΕ προγραμμάτων: Κατερίνα Ρουμελιώτη

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Σουμελίδου

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!