ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Halloween 2022
31. 10. 2022

Με μάγισσες, βρικόλακες και σκελετούς «πλημμύρισε» την 31η Οκτωβρίου το campus της Σχολής, στο πλαίσιο του εορτασμού του Halloween.

Για μία ακόμη χρονιά, το English House μεταμορφώθηκε σε… SpookyHouse για δραστηριότητες με μικρούς σκελετούς, βρικόλακες, μάγισσες, αστροναύτες, spiderman και κολοκυθούλιδες. Spider races, feed the ghost, toss the ring, και broom races έκαναν τα παιδιά να φωνάζουν από ενθουσιασμό και να προσπαθούν να πάρουν σειρά για τον επόμενο γύρο. Στο Δημοτικό Σχολείο μαγείρεψαν τα δάκτυλα τους, καταβρόχθισαν μηλο-τερατάκια, βούτηξαν τα κεφάλια τους για να ψαρέψουν γλυκά, βρήκαν το μυστικό κώδικα για να αποδράσουν, ψήφισαν για την καλύτερη μεταμφίεση και πολλά άλλα! Την ίδια ώρα στο θέατρο του Γυμνασίου Χασιώτη παρουσιάζονταν, σε ολιγόλεπτα σκετσάκια, ιστορίες τρόμου που έγραψαν τα παιδιά ενώ ακολούθησε διαγωνισμός για την καλύτερη ζωγραφισμένη κολοκύθα.

Και οι μαθητές των Λυκείων τίμησαν τη γιορτή. Χάραξαν και ζωγράφισαν κολοκύθες, φασκιώθηκαν σαν μούμιες, δημιούργησαν μπόουλινγκ με κολοκύθες, έπιασαν μήλα από κουβά, ξέθαψαν σκελετούς από την άμμο, διακόσμησαν μπισκότα και έκαναν face painting. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν σχολικές αίθουσες για το γνωστό trick or treat.

Η παράδοση του εορτασμού του Halloween στην ΑΓΣ τηρείται πολλά χρόνια. Αποτελεί έναν από τους πολλούς συνδετικούς κρίκους με τον αμερικανικό πολιτισμό, όπως και το Thanksgiving, το οποίο εορτάζεται στα τέλη Νοεμβρίου. Τον συντονισμό και την προετοιμασία των δράσεων έφεραν σε πέρας οι εκπαιδευτικοί του τμήματος Αγγλικών, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook:

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!