ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Πολύχρωμα όνειρα από γυαλί!
08. 03. 2017

Στο πλαίσιο του καινοτόμου βιωματικού προγράμματος “Family and Community Literacy”, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1 τμήματος υποδεχτήκαμε στην τάξη μας με μεγάλη χαρά τη μητέρα του συμμαθητή μας Τάσου Καπόλλα, την κυρία Αγνή Καράτζιου.

Η κυρία Αγνή έφερε να μας διαβάσει το πολύ όμορφο παραμύθι “Ο φυσητής των ονείρων” των Bernand Villiot και Thibault Prugne. Το παραμύθι αφηγείται την ιστορία ενός µυστηριώδους φυσητή που χάρισε µια νύχτα την ευτυχία σε ένα παιδί κάνοντάς του ένα απίθανο δώρο, µια µπάλα ονείρου, και από τότε όλα τα παιδιά ζητούσαν υπέροχα όνειρα.

Μετά την ανάγνωση του βιβλίου αναδιηγηθήκαμε όλοι μαζί την ιστορία και κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση με την κυρία Αγνή. Στο τέλος, αναρωτηθήκαμε τι χρώματα θα θέλαμε να έχουν τα δικά μας όνειρα και πήραμε όλοι δωράκι έναν σελιδοδείκτη από τον Τάσο και τη μητέρα του. Την ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή της στην τάξη μας και την πολύ ωραία ανάγνωση του παραμυθιού που μας χάρισε.

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!