ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Project Β' Δημοτικού!
27. 02. 2019

Στο πλαίσιο τους 2ου project, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄Δημοτικού μελέτησαν τους φυσικούς πόρους! Συγκεκριμένα μελέτησαν τα φυτά και τα ζώα της Σχολής!

Πραγματοποίησαν το πρόγραμμα "Με Γάλα Παιχνίδια", όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το αρμεκτήριο και τα μοσχαράκια. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το πτηνοτροφείο, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά κότα και νεογνά κοτοπουλάκια!

Πραγματοποίησαν μια μεγάλη βόλτα στο campus, όπου ο κύριος Στέργιος τούς μίλησε για τα είδη των φυτών που υπάρχουν, όπως τα καλλωπιστικά, τα οπωροφόρα και τα λαχανικά. Τα παιδιά τράβηξαν φωτογραφίες με τα ipads τους και συνέλεξαν όλες τις πληροφορίες.

Στη συνέχεια έμαθαν όλες τις ονομασίες των φυτών και ζώων στα αγγλικά, έμαθαν να ξεχωρίζουν και να παράγουν τους ήχους των ζώων, εξέφρασαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες με φυσικά υλικά και έμαθαν να δημιουργούν τη δική τους προσωπική παρουσίαση μέσω ενός εκπαιδευτικού προγράμματος στο ipad τους!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!