ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Ένας απίθανος τελικός... ψαροσφαίρου!
01. 06. 2018

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Family and Community Literacy”, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β2 υποδέχτηκαν στην τάξη τους με πολλή χαρά τη μητέρα των συμμαθητών τους Μιλτιάδη και Ζαφειρένιας Σιώκη, για να τους διαβάσει το βιβλίο “Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ… αχινό!” του Βαγγέλη Ηλιόπουλου.

Μέσα από την ανάγνωση του βιβλίου, η κυρία Αργυρώ ταξίδεψε τους μαθητές στον κόσμο του βυθού και σε έναν πολύ παράξενο τελικό ψαροσφαίρου! Λίγο πριν από την ανάγνωση, τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε “Τριγωνοψαρούληδες” και “Αχινούς” κατασκευάζοντας ένα αυτοσχέδιο στέμμα. Έπειτα, άκουσαν με ενθουσιασμό κι ανυπομονησία την περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη και των φίλων του και τελικά διδάχθηκαν τα δικαιώματα της ισότητας και της διαφορετικότητας.

Μετά το τέλος της ιστορίας και την όμορφη συζήτηση που ακολούθησε η κα Αργυρώ μαζί με τη Ζαφειρένια και τον Μιλτιάδη, κέρασαν όλα τα παιδιά λαχταριστά μπισκότα σε σχήμα ψαριού! Τους ευχαριστούμε πολύ!

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-22 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!