Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού βιωματικού προγράμματος της "Υγιεινής Διατροφής" και σε συνεργασία με τη διατροφολόγο, κα Δάφνη Νταλάπα, και τη σεφ, κα Φωτεινή Κίκα, η Γ΄ τάξη φτιάξαμε… υγιεινή μεσογειακή πίτσα!
Πλάσαμε με τα χεράκια μας το ζυμάρι, ετοιμάσαμε τη φρέσκια σάλτσα και συναρμολογήσαμε την πίτσα μας με φέτα, ντομάτα, πιπεριά, μανιτάρια και ελιές.
Φυσικά δεν την φάγαμε όλη εμείς! Κεράσαμε και τους συμμαθητές μας σε όλες τις τάξεις και το προσωπικό του σχολείου. Τους ευχηθήκαμε καλή όρεξη και τους τονίσαμε ότι μια πίτσα μπορεί να είναι ένα πολύ υγιεινό φαγητό, αρκεί να έχουν χρησιμοποιηθεί τα κατάλληλα υλικά και φυσικά να περιέχει πολλά λαχανικά!