ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Μια παρουσίαση... ως δια μαγείας!
26. 02. 2018

Στο πλαίσιο του καινοτόμου βιωματικού προγράμματος της Φιλαναγνωσίας, οι υπεύθυνες της βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή», κα Φωτεινή Τράκα και κα Σίσσυ Μπάμπα διοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου “Ως δια μαγείας” από τη συγγραφέα του, Μαρία Παπαγιάννη, για τα παιδιά της Δ' τάξης.

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την κυρία Μαρία Παπαγιάννη, η οποία αφού μας συστήθηκε, απάντησε στις ερωτήσεις μας για το βιβλίο, αλλά και για το πώς έγινε η ίδια συγγραφέας και στη συνέχεια είχαμε τη χαρά να ακούσουμε μια ιστορία που μας διηγήθηκε προφορικά, την "Κλέφτρα των ονείρων". Για το τέλος μας επεφύλαξε ένα τραγούδι με το σύνθημά της, το οποίο τραγουδήσαμε όλοι μαζί: “Δεν με νοιάζει όπως κι αν είσαι, σ’ αγαπώ γι’ αυτό που είσαι, ό,τι κρύβεις στην ψυχή σου, ομορφαίνει τη ζωή σου”.

Φυσικά υπέγραψε τα βιβλία μας και μας χάρισε από μία μικρή πασχαλίτσα που θα μας κρατάει παρέα και θα μας βοηθάει με τις συγγραφικές μας ανησυχίες και εμείς της δώσαμε ένα πολύχρωμο βιβλίο με τις αφίσες που της είχαμε φτιάξει. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους μας! 

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!