ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Αποφοίτηση ΣΤ' Δημοτικού 2020
26. 06. 2020
Μια ιδιαίτερη χρονιά κλείνει με συγκίνηση και χαρά για μικρούς και μεγάλους. Τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας πραγματοποιήθηκε η αποφοίτηση της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού.
                            
 
Μπορεί να ήταν ένας αποχαιρετισμός λίγο διαφορετικός από όσους έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, αλλά αυτό δεν αλλάζει την χαρά και την συγκίνηση των δασκάλων και των γονέων και κηδεμόνων, καθώς και την περηφάνια για όσα κατάφεραν, με την συνδρομή και την αμέριστη συμπαράσταση τους, αυτή την πρωτόγνωρη σχολική χρονιά.
 
                          
Θερμό ήταν το χειροκρότημα στους μαθητές και τις μαθήτριες που με συγκινητικά λόγια και αφήγηση αναμνήσεων  αποχαιρέτησαν το σχολείο τους. Ακόμη με ιδιαίτερο κέφι οι δωδεκάχρονοι τελειόφοιτοι παρουσιάστηκαν με τα ποδήλατα τους σε μια συμβολική κίνηση υπενθύμισης του ξεχωριστού χαρακτήρα του σχολείου τους.
 
                        
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, Τάσος Παπαναστασίου και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, Χρήστος Γρόλλιος.
             
                                 Συγχαρητήρια Τάξη του 2020! Τα καταφέρατε!
 
                 
Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!