ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Δημοτικό Σχολείο   /   Blog
Blog
Απολαμβάνοντας και εξερευνώντας τη φύση!
24. 04. 2018

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εξερευνώντας τη φύση", η Γ' τάξη πραγματοποίησε πεζοπορία στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου.

Ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας από νωρίς για να εκμεταλλευτούμε την πρωινή δροσούλα. Περπατήσαμε στα μονοπάτια του Σέιχ Σου θαυμάζοντας την ομορφιά της φύσης. Ακολουθήσαμε συγκεκριμένη διαδρομή, περάσαμε από ξύλινα γεφυράκια, συναντήσαμε ρυάκια μέχρι που σταματήσαμε σε μία φυσική πηγή για να ξεδιψάσουμε. Στη συνέχεια, ανηφορίσαμε για το εκκλησάκι του Αγ. Βασιλείου, το οποίο προσπεράσαμε, και συνεχίσαμε για το ξέφωτο, όπου κάναμε το διάλειμμά μας για μεσημεριανό φαγητό.

Εκεί, χορτάσαμε ελεύθερο παιχνίδι, ενώ πολλοί από εμάς επιδοθήκαμε σε κατασκευαστικές δραστηριότητες! Με κλαδιά και φύλλα φτιάξαμε αυτοσχέδιες καλύβες και φανταστήκαμε πώς θα ήταν να ζούμε μέσα σε αυτές.

Τέλος, γεμάτοι όμορφες εμπειρίες και με μια γλυκιά κούραση στα πρόσωπά μας, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής για το σχολείο.

Eξερευνούμε
Αξιολογούμε
Αλλάζουμε τη ζωή μας
Γνωρίζουμε τον κόσμο
Κατακτούμε τη γνώση
Διαφοροποιούμε τις μεθόδους μας
Αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα
Χτίζουμε τον κόσμο
της φαντασίας μας
Καλλιεργούμε
παιδεία
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!